Slot
Hallo lieverds,
Take your time zou ik zeggen.
Groet van ons beiden.
Wat heb je het allemaal mooi beschreven het was af en toe of wij daar ook waren als kleine muisjes.
Liefs Jannie
Lieve Petra,
Wonderbaarlijk om te lezen hoe 8 weken zo'n verandering teweeg kunnen brengen in een mensenleven. Vol bewondering en respect heb ik je verhalen gelezen en foto's bekeken. Veel mensen roepen dat ze zoiets zo graag zouden willen doen en jij en je dochter hebben het gewoon gedaan! Echt zo ontzettend mooi!
Ik kan me voorstellen dat je tegen woensdag op ziet. Ik hoop ook dat je juist nu bij jezelf kan denken als je weer eens zo'n ouwe zeikerd aan de lijn krijgt: "man, waar maak je je druk over.." en dat je het langs je heen kan laten glijden. Nu misschien wel meer dan ooit te voren! Bedenk dat je in ieder geval een stel collega's om je heen hebt die je zullen steunen en die heel blij zijn om jou weer in hun midden te hebben vanaf woensdag. Ik hoef echt niet voor mezelf te spreken als ik dat zeg, dat weet ik zeker!
take it easy, meid!
Liefs, Cas
Met tranen in mijn ogen en een brok in mijn keel neem ook ik afscheid van jullie prachtige verhalen!! Neem je tijd meiden om alle indrukken te verwerken en er weer tegen aan te kunnen in deze vreemde welvaart maatschappij :-) Tot gauw... Liefs!
Hee die Petra, ben je weer een beetje geland, figuurlijk dan. Morgen moet je alweer beginnen en we zijn blij dat je er dan weer bent. Ach en Cass heeft al mooie woorden geschreven..... Ik zie je donderdag weer. Tot dan
Hoi Petra !
Zal je helpen morgen, hoe het allemaal ook weer in elkaar zat met lijfente's, hoe de computer werkt etc. Komt echt helemaal goed !
We zullen je met open armen ontvangen, en zijn zeer benieuwd naar alle verhalen van je Petra !
Tot morgen !
Hoi Petra,
Ik was maandag heel blij met je telefoontje. Het heeft mij veel in veel dingen gerustgesteld. Net heel snel een paar verhalen doorgelezen... erg interessant en mooi. Ik hou je op de hoogte en geef ze allemaal een knuffel! Groetjes