Nog een paar dagen en dan is het zover.
Ineens is het dan zover in minder dan een week vliegen we naar Kenia.Spannend wat er allemaal te wachten staat, hoe we alles zullen ervaren. We proberen er op voorbereid te zijn dat het in het begin best even moeilijk zal zijn, dat er veel indrukken zullen zijn. We gaan er een mooie tijd van maken en hopen iets te kunnen betekenen voor de kinderen.De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van kralen krijgen, ons huis was omgetoverd in een kralenwinkel en iedere vrije minuut zijn er armbandjes gemaakt om geld in te zamelen voor APDK. Een paar dagen hebben lieve collega's meegeholpen en hebben we gezellig samen kralen geregen tot we er tureluurs van werden, een andere collega had veel films die hij verkocht heeft voor APDK zo zijn we met elkaar al tot een mooi bedrag gekomen van 1700,00 Euro . Alle betrokkenheid wasen is hartverwarmend . Nu nog 3 dagen werken en dan gaat het echt gebeuren. Heel bijzonder om dit te kunnen gaan doen, het is al jaren een grote wens en nu was de tijd er rijp voor. Iets voor een ander kunnen betekenen geefteen extrazinaanhet leven, een verschil makenvoor mensendie het minder hebben getroffen dan wij , maakt ook een verschil in je eigen leven.Dat we de mogelijkheid hebben dit te kunnen gaan doen met de steun van iedereen die ons lief ismaaktme heel blij en dankbaar.Vooral Tom, die wekenmet een kralenrijgende, nergens verder tijd voor hebbende vrouw heeft moeten leven ,die vervolgens dan ook nog eens 8 weken weg gaat, respect!!!
Petra
Hallo Petra en dochter,
Heel veel plezier en maak er een leuke tijd van.
Gr Roel!
Hai Svenja & Petra,
Geweldig dat jullie dit doen.
Ik weet uit eigen ervaring hoe FIJN ik het heb gevonden dat jullie mij hebben geholpen!
Hoop dat jullie genieten van de lachende gezichtjes die jullie ongetwijfeld zullen gaan krijgen! Veel plezier xxx